mandag den 29. december 2014

Transformers: Age of Extinction (2014)


Transformers: Age of Extinction
Instruktion: Michael Bay
Medvirkende: Mark Wahlberg, 
Nicola Peltz, Jack Reynor m.fl.
Dreamworks, 2014.
★ _ _

SOM MP3  
Transformers: Age of Extinction er den fjerde Transformers-film i rækken og er — som alle de andre film i franchisen — også instrueret af Michael Bay. Og så fortsætter den lige i hælene på film #3. Men der holder den store sammenhæng så også op, for godt nok handler Age of Extinction stadig om de her gigantiske kæmperobotter der kan forvandle sig til biler, helikoptere osv., men de mennesker som var omdrejningspunkterne i de tre første film er nu forsvundet som dug for solen og vi har et helt nyt cast på banen her i film #4. Og det er egentlig ikke fordi det er så tosset igen, det føles bare lidt underligt og lidt som en reboot af en franchise der måske nok skulle have været lagt på is efter tredje film. Mere om det i podcasten...

Den 20. november kom Transformers: Age of Extinction på gaden igen i den såkaldte Transformers 4-Movie Collection fra Paramount. Boksen indeholder alle fire Transformers-film på blu-ray. Der er INTET ekstramateriale på skiven med Transformers: Age of Extinction!

Vil man have ekstramateriale til filmen, så må man have fat i udgivelsen på blu-ray 3D og almindelig blu-ray. Her følger der nemlig en blu-ray bonus-disc med, som har følgende indhold:
  • Evolution with Extinction
  • Just Another Giant Effin' Movie
  • A Spark of Design
  • T.J. Miller: Farm Hippie
Ingen kommentarer:

Send en kommentar